DAC skal fjerne all uønsket støy fra canada goose herre kilden

Hodetelefonomtaler

canada goose norge Da Bifrost ankom, ble jeg umiddelbart imponert over to ting. Først hvor godt pakket Bifrost var, og andre, canada goose outlet hvor tungt enheten veier inn på en heftig 5 kg. Schiit er kjent for å lage enkle lette produkter canada goose victoria parka som høres veldig bra ut. De prøver også å kilde alle komponentene fra USA som er svært vanskelig å gjøre i dagens marked. canada goose norge

canada goose importør norge Frontpanelet er veldig enkelt og inneholder bare 3 lysdioder og en trykknappskilde. Kommer fra det mye mer komplekse m903, setter jeg pris på Bifrosts enkelhet. Jeg visste at det skulle være enkelt å sette opp og komme til musikken. canada goose importør norge

canada goose dunjakke Når vi ser på baksiden av canada goose victoria DAC ser vi to RCA-innganger (ingen balansert innganger), COAX, TOSLINK og en USB-inngang. Til slutt, en av mine favoritt ting, er en tre-stikkontakt. Jeg ser så mange DACer, de som høres veldig bra, har den fryktede topolede DC-plugg. Disse slites ut mye raskere enn den tre tannløsningen. canada goose dunjakke

canada goose norge nettbutikk En god DAC burde være død stille, ikke hopp over under avspilling, og håndter enkelt 16 bit / 44,1 kHz filer. De fleste DACs støtter i dag 24 bit canada goose jakke dame / 196 kHz filer og Bifrost er intet unntak, selv om over TOSLINK Bifrost var begrenset til 24 bit / 96 kHz. DAC skal fjerne all uønsket støy fra canada goose herre kilden i min tilfelle min PC som er notorisk støyende. Én grunn til at jeg bruker TOSLINK over canada goose jakker dame USB, fjerner den ytterligere elektrisk støy fra kilden. I min erfaring høres USB og TOSLINK det canada goose jakke samme hvis DAC er implementert på riktig måte, men canada goose norge USB har en tendens til å canada-goose-jakker introdusere gjenstander under avspilling. canada goose norge nettbutikk

canada goose jakke Håpet mitt var den frittstående Bifrost vil like høy kvalitet som mye dyrere Grace m903. Jeg skjønte kompromissene m903 har for å imøtekomme hodetelefonens forsterker, preamp og balansert modus bør konkurrere pent mot canada goose jakker herre Bifrost. På den annen side på nesten 1/3 kostnaden for m903 kunne Bifrost høres canada goose jakke herre forferdelig. canada goose jakke

canada goose outlet norge Alt var oppsett så alt jeg trengte for å bytte mellom m903 DAC og Bifrost istoggle mellom balansert modus (m903) og single ended (Bifrost), og bytt deretter canada goose trillium ut canada goose modusen i Foobar2000. Dette tar omtrent 5 sekunder. canada goose outlet norge

canada goose i norge I utgangspunktet trodde jeg at Bifrost hadde mer bass og mindre oppløsning i mellomkanten. Jeg trodde selv at canada goose outlet det var noe uønsket bassforsterkning. Jeg gravd rundt og fant noen frekvensresponsmålinger som forsikret meg om at jeg ikke skulle høre en bastring. Jeg skjønte raskt at utgangsspenningen fra Bifrost var høyere enn utgangen fra m903 som forspente mine første funn. Dette er grunnen til at utdata matching er så kritisk. Høyere vil nesten alltid likestille til bedre lyding. Med utgangene tett tilpasset, er forskjellene mye vanskeligere å skille mellom. Både lyden er ekstremt musikalsk, støyfri og løst. Etter flere dager med Bifrost fant jeg meg selv å forlate m903 og stole på den nye DAC. canada goose i norge

canada goose salg Bifrost fra Schiit Audio er en svært kompetent DAC. Det er fortsatt enkelt canada goose salg å sette opp og kommer lett ut av musikken. Det føles ekstremt godt gjort, er det enkelt og kan oppgraderes ettersom ny teknologi og topologier slippes ut. Den leveres med en 5 års garanti og 15 dagers tilfredshetsgaranti gjør canada goose dame det til noe som helst som leter etter en ny DAC en må prøve canada goose salg.


Leave a Reply