Gå canada goose jakke tilbake til universitetet

oversikt for stixy

Bare hatt denne samtalen den andre natten med kjæresten min. Det hele starter i skolen, og blir stadig verre og verre. Vi er begge 30 canada goose trillium og skilt nå, og har begge gått gjennom karrierer som vi hatet, alt for at vi ønsket penger, slik at vi kunne kjøpe mer mer, selv canada goose om vi kjeder oss om disse tingene i løpet av uker og deretter trenger mer for å fylle det tomrummet.

Jeg er så glad jeg fant ham fordi vi begge er helt på samme side om hva vi vil ha ut av livet. Det enkelt. Vi ønsker å gjøre det som gjør oss lykkelige (ikke det vi tror vi burde gjøre), vi vil bruke så mye tid sammen som mulig fordi vi nyter hverandre, vi vil ha den minste mengden STUFF, og bare et lite, komfortabelt sted å bo. Dette betyr at vi kan finne arbeid vi nyter fordi vi ikke trenger mye $$$. Tar ut mye press.

For første gang på 20 år ble jeg ikke deprimert. Siden jeg hadde vært med ham, canada goose canada goose jakke dame salg hadde jeg øyeblikk av tristhet, men ikke depresjon, ikke selvskader, ikke selvmordstanker. Min grunnlinje stemning er rolig eller glad. Jeg tror det virkelig tok meg så lenge og fant denne personen for å få meg til å innse at jeg var så elendig så lenge fordi måten canada goose jakke herre vi blir fortalt å overleve i denne canada goose herre verden går mot hver canada goose outlet eneste fiber i mitt vesen.

Uansett, det var en lang, rundkjøring måte å si jeg er enig med deg!

Dette er hva jeg går gjennom. Jeg var https://www.canada-goose-jakker.com sammen med mannen min i 13 år, og bare i forrige uke droppet jeg bomben som jeg trengte. Det var den vanskeligste avgjørelsen jeg noensinne har gjort, men jeg brukte måneder i individ- og gruppeterapi som snakket om det, gjorde et tonn søstersøk og kom til den konklusjonen at vi ikke kunne være canada goose victoria parka sammen og ha et virkelig oppfylt liv.

Vi kom sammen på videregående skole, men har vært canada goose dame beste venner siden syvende klasse. Dessverre canada goose norge skjer så mange endringer canada goose jakker herre mellom 20 og 30 canada goose jakke dame år. Gå canada goose jakke tilbake til universitetet, begge starter veldig forskjellige karrierer med svært forskjellige krav, mental helse og kronisk fysisk canada goose victoria sykdom, og et mylder av andre ting. canada goose jakker dame Vi vokste fra hverandre i stedet for sammen. Jeg ligger i senga de fleste netter og forestiller meg selv på 80, og beklager livet mitt. Å vite at jeg holdt freden for ikke å rustle fjær eller skade noen følelser, mens jeg i sidste ende ofre mine egne sanne behov og ønsker.


Leave a Reply