De moncler jas sale 31-jarige heeft het prima gedaan in zijn

Kings at Bruins

Jonathan moncler uitverkoop Quick heeft de Los Angeles Kings uitgeschakeld voor hun moncler jassen dames sale beste 10 game start sinds het plaatsen van een 8 1-punt met een gelijkspel tijdens het 1980 seizoen 81. moncler dames Van de geboortestad van Connecticut wordt verwacht moncler jassen heren dat hij zaterdag en zaterdag familieleden en vrienden bij zich heeft in TD Garden, wanneer de Kings de vijfde wedstrijd spelen van hun monclerjassenoutlet zes-game roadtrip tegen de Boston Bruins.

Quick moncler jas dames speelde in zijn 500e carrière-wedstrijd zijn moncler jassen heren sale 46e shutout nadat hij alle moncler outlet 40 shots die hij tegenover zich kreeg tijdens een 4-0 overwinning op Montreal op donderdag afsloeg. De moncler jas sale 31-jarige heeft het prima gedaan in zijn carrière tegen de moncler nederland Bruins, tegen wie hij een 9 4 0-punt bezit met twee moncler outlet sale shutouts, een 1.96 goals tegen het gemiddelde en.931 save-percentage. Quick kon worden tegengewerkt door Tuukka Rask, die donderdag het schoppenprotocol opschoonde, maar keek hoe Anton Khudobin verbeterde naar 3 0 1 in het seizoen na een 36 save juweel in een overwinning van 2 1 op San Jose. goed voelen, geen symptomen, Rask vertelde de Boston Herald. alleen als je vier of vijf dagen niet schaatst, maakt het niet uit of je het vijf dagen of een maand nodig hebt om weer in vorm te komen.

OVER DE KONINGEN moncler jas heren (8 1 1): Captain Anze Kopitar scoorde zijn team met 2018 moncler een moncler jas outlet zevende doelpunt in 10 wedstrijden om vorig seizoen vijf van zijn totaal meer dan 76 wedstrijden te verplaatsen. moncler sale De 30-jarige Sloveen werd afgelopen seizoen buiten het monclerjassenherenoutlet scoreformulier gehouden tijdens een ontmoeting met Boston, maar moncler jas heren sale heeft 12 punten (vier doelpunten, acht assists) in zijn vorige 14 hellingen versus de Bruins. Fellow voorwaarts Adrian Kempe verzamelde een doel en een assist op donderdag om zijn puntentotaal te verhogen naar negen (zes doelpunten, drie assists) in zijn laatste vijf wedstrijden en had een assist in een 4 1 verlies voor Boston op 23 februari.

OVER DE BRUINS (4 3 1): Rookie Danton Heinen maakte het beste van zijn recente terugroepactie van Providence of the American Hockey League en scoorde de eerste twee doelpunten van zijn carrière in zijn 12e wedstrijd moncler jassen dames met Boston op donderdag. moncler jas dames sale was best gaaf.. Het is iets waar je heel je moncler jassen outlet leven van droomt, en je gaat gewoon een beetje in shock, de 22-jarige Heinen vertelde verslaggevers. De moncler heren line-up van Heinen moncler jassen zal worden verlengd omdat David Krejci vanwege een achtergrondachterstand is uitgesloten voor zijn derde opeenvolgende wedstrijd.


Leave a Reply